Cristian Pătru îşi spune oful. „FRH, asumă-ți greșelile! Este o competiție în care nu se aplică tratamente egale pentru toți!”

Desfăşurat în plină pandemie, noul sezon al Ligii Zimbrilor merge înainte, în pofida numeroaselor voci care atrag atenţia asupra faptului că meritul sportiv nu mai e singurul criteriu care decide ierarhiile. Sportul ar trebui să însemne fair-play, spune Cristian Pătru, preşedintele handbaliştilor rosso-neri.

Cristian Pătru îşi varsă oful într-o scrisoare deschisă adresată tuturor celor care ar putea face întrecerea mai corectă:

„Trăim într-o lume în care puterea este folosită pentru manipulare, în care ți se bagă în cap că este plăcut să atragi privirile pe stradă, în care, dacă îți prezinți scuze când greșești, ești considerat slab.

De asemenea, cred că trăim într-o lume în care neadaptații sunt cei care trăiesc după un sistem de valori considerat învechit (să nu furi, să nu minți, să fii civilizat și corect cu semenii tăi) și în care ai mai mult succes dacă te uiți în altă parte când altcineva întâmpină o problemă. FRH, asumă-ți greșelile pentru organizarea unei competiții în care nici pe departe nu putem vorbi de tratamente egale pentru toți, nu ne mai chema la sfârșitul unei zile pline la o ședință de 10 minute de la o distanță de o oră pentru unii și nu mai schimba la infinit regulile pe parcursul jocului. Fan Curier, UPS, am trimis actele jucătorilor fără drept de joc în 18 septembrie cu termen de livrare de 4 zile lucrătoare și așa a fost făcută și plata. Asumă-ți că actele nu au ajuns nici astăzi și nu mai invoca Covidul. Dragi colegi care reprezentați celelalte echipe, nu mai luați cuvântul doar atunci când vă simțiți nedreptățiți, vă rog să înțelegeți că suntem participanți activi la această competiție, iar dacă putem să o facem mai corectă, este suficient doar să nu mai rămânem ca ghioceii în timpul iernii. Iubesc sportul, în primul rând pentru că sportul înseamnă fair-play. Mulțumesc!”

Sursă foto: FB Minaur Baia Mare

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available