Fără victorie acasă, CSM Reşiţa rămâne neînvinsă în deplasare

Etapa a 7-a a Ligii secunde a programat astăzi în capitală partida dintre Metaloglobus Bucureşti şi CSM Reşiţa, joc care a început modest şi s-a animat treptat, mai ales datorită eforturilor ofensive depuse de rosso-nerii reşiţeni.

După o primă repriză fără faze notabile, CSM Reşiţa a ieşit cu mai multă hotărâre în atac, iar Dat, Nini Popescu şi Victoraş Astafei au dat emoţii defensivei bucureştene. Finalul meciului a consemnat o revenire în joc a formaţiei Metaloglobus, care a asediat poarta reşiţeană în ultimele minute. Apărarea rosso-nerilor a scăpat însă cu faţa curată, iar prelungirile au mai adus o mare ocazie a Reşiţei: Caramalău a văzut roşu după un fault ca ultim apărător la Astafei, lovitura liberă acordată oaspeţilor a fost executată de Nini Popescu, iar Raşoveanu, jucător intrat chiar pe final, a ratat din 8 metri şansa golului victoriei. Metaloglobus – CSM Reşiţa, scor final 0-0.

CSM Reşiţa – Alberto Cobrea, Caius Lungu, Alin Dudea, Laurenţiu Breşneni, Lorenzo ACKA, Cristian Danci (Daniel Ciobanu), Denis Brânzan, Nini Popescu, Emanuel Dat (Vlad Chera), Cătălin Bagherea (Ovidiu Raşoveanu), Laurenţiu Buş (Victoraş Astafei).

După acest joc, CSM Reşiţa are în cont 8 puncte. În etapa a 8-a, pe 17 octombrie, rosso-nerii ar urma să întâlnească acasă formaţia Pandurii Lignitul Târgu Jiu, dar rămâne de văzut dacă Pandurii vor continua competiţia. Echipei gorjene i s-a retras certificarea și a fost exclusă din campionat, apoi, în urma cererii depuse la TAS, FRF a decis reprimirea oltenilor în competiţie, până la soluţionarea cazului de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite