Crosul „Inimă de Leu”. Reșițenii de toate vârstele sunt invitați să alerge pentru sănătate

 

Vineri, 24 septembrie, va avea loc la Reșița o nouă ediție a Crosului „Inimă de Leu”, un eveniment organizat de cluburile Lions din oraș cu scopul promovării unui stil de viață sănătos.

 

La fel ca în ultimii ani, Crosul „Inimă de Leu”, organizat în preajma Zilei Mondiale a Inimii (27 septembrie), se va desfășura în Parcul Tricolorului din zona Victoria (Govândari). Sunt așteptate la start persoane de toate vârstele, acțiunea având drept obiectiv creșterea gradului de conștientizare a populației asupra faptului că un mod de viață sănătos, prin practicarea sportului, reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.

 

„Dorim să tragem un semnal de alarmă asupra multitudinii bolilor cardiovasculare și să promovăm activitatea fizică în rândul elevilor de toate vârstele. Vrem să angrenăm un număr cât mai mare de participanți într-o acţiune sportivă organizată, într-un cadru sigur, cu implicarea comunităţii locale Suntem convinși că împreună vom fi mai activi, mai implicați și mai atenți la nevoile celor de lângă noi”, transmit organizatorii.

 

Înscrierile la cros vor avea loc în ziua competiției, vineri, 24 septembrie, la ora 13.00, iar startul se va da la ora 13.30. La final vor fi acordate premii constând în diplome, medalii, cupe și tricouri.

 

Crosul „Inimă de Leu” este organizat de Clubul Lions Kindness Reşiţa, Clubul Lions Onix Reșița, Clubul Lions Reșița Montană, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Reşiţa și Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite