CSM Reșița, 0-6 cu Recea! Rosso-nerii, reacție adversă după ce au fost vaccinați cu ultim avertisment de conducerea clubului?

Singura echipă comunală din Liga 2, Fotbal Comuna Recea, a învins azi cu un neverosimil 6-0 (2-0) pe CSM Reșița!

După trei înfrângeri consecutive urmate de un dezamăgitor rezultat de egalitate împotriva unei echipe aflate în coada clasamentului, jucătorii pregătiți de Alin Minteuan au primit un ultim avertisment din partea conducerii clubului. Primarul Reșiței a vorbit chiar despre o înjumătățire a salariilor. Urmarea? Rosso-nerii au înregistrat azi un eșec istoric: 0-6 pe terenul unicei echipe comunale din liga secundă.

Încasând gol încă din secunda 70, la un corner executat la prima bară, finalizat cu o lovitură de cap din 4 metri, roș-negrii au atacat jumătate de oră, dar nu au reușit să-și treacă în cont vreo reușită. Au marcat tot maramureșenii (min. 36), moment din care pe teren am văzut o singură echipă: FC (nu Fotbal Club, ci Fotbal Comuna) Recea. La pauză, Minteuan a schimbat jumătate de echipă, a introdus alți cinci jucători de câmp, dar ce să vezi? Echipa Reșiței mai încasează patru goluri!

La două ore după finalul partidei jucate la Recea, președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, încă nu își revenise din șoc: „Sunt șocat! Nu înțeleg cum cu același nucleu de jucători cu aceiași antrenori, care se respectau reciproc, s-au făcut în iarnă meciuri foarte bune, la fel și în meciurile de pregătiri, iar apoi, la partidele oficiale din acest an, să ajungem în halul ăsta! Evident, se vor aplica cele mai drastice sancțiuni, inclusiv penalizări la salarii, conform regulamentului de ordine interioară”.

Ar trebui să vă spunem care sunt cei 16 jucători trimiși în teren de Minteuan, dar la un asemenea rezultat nu o vom face. Nu vrem să murdărim (și) această cronică cu numele lor. Despre jucătorii Metalului vom mai scrie doar atunci când vor înțelege și ei, și când vor demonstra pe teren asta, că Reșița fotbalistică este un brand care nu poate fi călcat în picioare tocmai de cei care au ajuns să poarte la piept însemnele clubului. Îi amintim însă pe fotbaliștii care au marcat azi de șase ori în poarta Reșiței: Alin Burdeț (min. 2), Marius Coman (36, 53), Alexandru Mărieș (62), Adrian Micaș (82), Paul Batin (90). Antrenor Fotbal Comuna Recea: Florin Fabian.

Având acum și golaverajul „varză” (minus 14), CSM Reșița a căzut pe loc retrogradabil, aflându-se la două puncte de zona salvatoare. Mai sunt de jucat însă 7 etape, din care 6 în play-out. Următorul adversar al Reșiței este Craiova lui Mititelu. Se va juca sâmbătă, 27 martie, de la ora 11, în Valea Domanului. Pe un gazon bun, care va avantaja echipa mai bună.

UPDATE, 24 martie, ora 17.20

Conducerea CSM Reșița anunță că toate meciurile din etapa următoare se vor juca duminică, 28 martie, de la ora 15.00. Deci și partida din Valea Domanului.

Sursă foto: captură video FB ACSF Maramures Recea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite