Șase ore de razii ale Poliției și Jandarmeriei, în Reșița [VIDEO+FOTO]

Pe raza municipiului Reșița au fost organizate acțiuni preventiv-reactive în sistem integrat, care au avut drept scop prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură penală sau contravențională, precum și verificarea modului în care se respectă prevederile legale instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, ieri, 19 martie, între orele 16.00-22.00, peste 40 de efective din cadrul Poliției Municipiului Reșița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin au participat la filtre rutiere pe drumurile publice, fiind oprite și verificate aproape 100 de autovehicule, precum și la acțiuni de legitimare a aproximativ 200 de persoane. Totodată, pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii și jandarmii reșițeni au continuat și activitățile de informare și prevenție a cetățenilor cu privire la riscul de infectare la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.100 lei, cele mai multe pentru nerespectarea prevederilor OUG 195 din 2002 privind regulile de circulație pe drumurile publice, și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Tot ieri, a fost constatată și o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice. Mai exact, un conducător auto de 31 de ani din Reșița a fost depistat conducând un autovehicul deși avea permisul de conducere anulat. Totodată, un autoturism care figura ca fiind sustras de pe teritoriul Italiei a fost depistat în zona Calea Caransebeșului, fiind indisponibilizat conform procedurilor.

Polițiștii și jandarmii cărășeni continuă acțiunile preventive pentru siguranța cetățenilor și prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și în perioada următoare, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Sursă foto/video: IPJ Caraș-Severin

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite