CSM Reşiţa a schimbat adversarul din ultimul meci test. Rocadă între olteni!

Rosso-nerii reşiţeni se află înaintea ultimului amical din perioada precompetiţională. Programul jocurilor de verificare, de atâtea ori dat peste cap în această vară, a suferit o ultimă modificare. În loc să se deplaseze la Severin pentru meciul al doilea cu FCU Craiova, CSM Reşiţa se va afla vineri după-amiază la Târgu Jiu, pentru un retur amical cu Pandurii.

Prima întâlnire cu formaţia gorjeană a avut loc săptămâna trecută, la Reşiţa, jocul respectiv fiind şi cel dintâi meci de fotbal disputat pe gazonul reabilitat din Valea Domanului. Elevii lui Alexandru Pelici s-au impus atunci cu scorul de 3-2, golurile reşiţenilor fiind marcate de Dumitraş, Danci şi Astafei.

Partida Pandurii Târgu Jiu – CSM Reşiţa se va disputa vineri, de la ora 17.30, precizează Cristian Bobar, preşedintele clubului reşiţean.

După acest joc, echipele din eşalonul doi mai au o singură săptămână de pregătire înaintea începerii campionatului. Comitetul Executiv al FRF a validat săptămâna aceasta atât formatul competiţional, cât şi data de start la Liga a II-a. Prima etapă ar urma să se dispute pe 29 august.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite