Vizită de gradul 0 la Măureni!

Premierul României, Ludovic Orban, se va afla vineri, 21 august, în comuna cărășeană condusă de edilul Brian Filimon, pentru a participa la recepția unor lucrări derulate în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Compania Națională de Investiții.

Este vorba despre proiectul în valoare de aproximativ 9 milioane de lei prin care peste 8 kilometri de străzi din comuna Măureni au fost asfaltate, astfel încât acum localnicii se pot bucura de condiții la standarde urbane. Banii pentru această investiție au fost asigurați de Guvernul României, iar mâine, la ora 14.15, însuși premierul Ludovic Orban se va afla la Măureni pentru a lua parte la recepția lucrărilor. „Măureni și Șoșdea! Ne bucurăm și ne onorează că suntem apreciați la nivel național! Împreună se poate orice realiza! Doamne ajută!”, a punctat primarul Brian Filimon pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a merge la Măureni, Ludovic Orban ar avea programate, spun surse neoficiale, întâlniri-blitz la Caransebeș și Reșița cu candidații liberali la funcțiile de primari din municipiile și orașele cărășene.

De la Măureni, premierul Ludovic Orban va merge pe șantierul variantei de ocolire Timișoara-Sud. De asemenea, va participa, la Timișoara, la semnarea a două contracte de finanțare din fonduri europene: „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale Inocențiu M. Klein și Sfântul Francisc Timișoara în contextul crizei sanitare COVID 19”, precum și la prezentarea Planului Național de Investiții și Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available