CSM Reșița câștigă (și) în deplasare și se distanțează la 3 puncte de arădenii din Lipova

 

După victoria categorică de săptămâna trecută de acasă (4-0 cu Ghiroda și Giarmata Vii), rosso-nerii au învins și în această după-amiază, cu 2-0 (0-0), la CSC Avântul Periam, în etapa a 17-a din Liga 3 la fotbal.

 

Reșițenii au controlat partida, și-au creat numeroase ocazii de a marca și au obținut o nouă victorie meritată. Ca și în primul meci de la reluarea campionatului, au deblocat tabela în repriza secundă (min. 63), de astă dată prin olandezul Alfred Mensah, cu un șut imparabil de la 20-25 de metri. 2-0 avea să facă Sergiu Rimovecz (min. 76), finalizând cu o lovitură de cap un corner executat perfect de Velcotă. Scorul putea lua proporții în ultimele 10 minute, după introducerea lui Drăghiceanu, dar importantă e victoria și, mai ales, pofta de joc arătată de toți jucătorii trimiși în teren de Călin Cheregi. Aceștia au fost astăzi: Zimmermann – Szijj (46, Bărboianu), Ardei, Dudea, Rimovecz – Mensah (81, Fota), Popescu – Chera (46, Petre), Velcotă (81, Drăghiceanu), Negru – Dane (64, Gakou).

 

În aceeași etapă, penultima din sezonul regular, echipa de pe locul secund, Șoimii Lipova, a obținut doar un punct la Phoenix Buziaș (1-1), Ghiroda și Giarmata Vii a învins pe Progresul Pecica (1-0), iar Crișul Chișineu Criș și-a asigurat poziția a patra, după victoria cu Gloria Lunca Teuz Cermei (2-0). Cele patru formații calificate în play-off se întind pe distanța a 11 puncte: CSM Reșița – 39, Șoimii Lipova – 36, Ghiroda și Giarmata Vii – 33, Crișul Chișineu Criș – 28. Etapa viitoare la Reșița va veni Crișul, echipă cu care se va mai întâlni, așadar, de încă trei ori în play-off.

 

Explicație foto: Jucătorii Reșiței (în echipament bleu), alături de superterii Ultra Guardia, după golul lui Mensah.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite