CSM Reșița, cu Adrian Falub antrenor principal

Noul antrenor principal al roș-negrilor din Valea Domanului este Adrian Falub, care preia echipa înaintea mini-campionatului din play-out-ul ligii secunde.

Anunțul a fost făcut ieri după-amiază, pe pagina de Facebook a CSM Reșița. „Clubul nostru a ajuns la un acord cu antrenorul Adi Falub (49 ani), având ca obiectiv menținerea în Liga a 2-a. Adi Falub a mai antrenat echipe precum Universitatea Cluj – 3 mandate, Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, A.S.A. Târgu Mureș, Concordia Chiajna, UTA Arad. De asemenea, a obținut și 4 promovări. Din acestea, 3 promovări au fost din Liga 2 în Liga 1 și una din Liga a 3-a în Liga a 2-a. Cele 3 promovări în Liga 1 au fost realizate cu formațiile A.S.A. Târgu Mureș – 2 promovări, respectiv cu Universitatea Cluj. Cu formația Unirea Alba Iulia a reușit o promovare în Liga a 2-a. Adi Falub are în palmares și o finală în Cupa României, disputată împotriva celor de la Steaua București. Adi va colabora cu Marius Suller și cu Călin Cheregi”, anunță conducerea CSM Reșița.

Cu o experiență de 15 ani în antrenorat, ultima oară la Universitatea Cluj, Falub va debuta pe banca tehnică a rosso-nerilor din Banat, sâmbătă, 3 aprilie, la meciul cu Petrolul Ploiești, care va avea loc pe Stadionul „Mircea Chivu”. Va fi prima din seria de șase partide la capătul cărora CSM Reșița speră să evite retrogradarea. Sau măcar să prindă meciul de baraj și să-l câștige. Ceea ce ne dorim cu toții.

CITEȘTE ȘI: După U Craiova 1948, la Reșița vine Petrolul Ploiești. Meciul direct pentru calificarea la „baraj” se va juca în ultima etapă, la Slobozia

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available