CSM Reșița obține o nouă victorie pe semicerc, în fața unui adversar care nu i-a motivat suficient pe rosso-neri

 

Penultima etapă a turului Diviziei A de handbal masculin, Seria C, a însemnat o nouă victorie pentru CSM Reșița. În fața propriilor suporteri, rosso-nerii de pe semicerc au învins cu 35-30 (18-11) pe CSU Politehnica Timișoara. Formația reșițeană se menține pe poziția secundă a clasamentului.

 

CSM Reșița a încheiat evoluțiile de pe teren propriu din acest tur de campionat cu o victorie, într-un meci în care antrenorul Radu Bote a dat din nou credit tinerilor din lotul rosso-nerilor. Dacă pe hârtie diferența de valoare e clar în favoarea handbaliștilor reșițeni, din teren lucrurile s-au văzut altfel. După cum spunea unul dintre protagoniști, Marius Bahan, component al echipei și totodată coordonator al secției de handbal a clubului din Valea Domanului, întâlnirile cu adversari mai slab cotați nu îi țin concentrați pe jucători. Meciul cu CSU Poli a fost ultimul cu spectatori pentru CSM Reșița, înaintea intrării în vigoare a noilor restricții impuse de situația epidemiologică din țara noastră.

 

Din păcate, nu am reușit să facem un meci foarte-foarte bun. Genul acesta de meciuri sau genul de adversari care știm că sunt automat mai jos decât noi, mai slăbuți decât noi, nu ne motivează. E foarte important că am câștigat, am mai pus trei puncte, suntem pe locul 2. Mai avem săptămâna viitoare un meci la Târgu Jiu și se termină turul. Bineînțeles, mergem și acolo să câștigăm. Vizavi de meciul de astăzi, îmi felicit colegii pentru joc. Avem de muncă în continuare. După cum s-a putut observa, am mizat foarte mult pe jucătorii tineri. Acesta este obiectivul. Vom încerca să mai aducem jucători de la grupele de juniori, să joace și să capete încredere. Le mulțumesc spectatorilor care au fost în număr destul de mare și astăzi. Vreau să le mulțumesc colaboratorilor care ne ajută, ajută copiii. Deocamdată nu le voi da numele, ei se știu”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal CSM Reșița.

CSM Reșița: Boban Vuița, Ionuț Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuță – Raul Heimbach (6 goluri), Deniss Kirsch (6), Snezan Radosavlevici (4), Antonio Gîrban (4), Marius Negru (3), Marius Bahan (3), Daniel Burac (3), Andrei Bondoc (2), Rareș Scurt (2), Dorian Turcuman (1), Lucian Ignat (1), Marian Mitran.

 

După șase etape, CSM Reșița este pe locul al doilea al clasamentului, cu 13 puncte. În ultima etapă a turului, reșițenii vor evolua sâmbătă, 30 octombrie, pe terenul penultimei clasate, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite