CSM Reşiţa, out din Cupă! Rosso-nerii au pierdut la penaltiuri în faţa „leilor” din Bănie

Disputat pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, meciul de Cupă dintre FC Universitatea 1948 Craiova şi CSM Reşiţa a consemnat un joc de angajament, relativ echilibrat, cu ocazii şi faze spectaculoase la ambele porţi.

Tabela s-a modificat întâia oară în prelungirile primei reprize, când italianul Campagno şi-a adus echipa în avantaj cu un şut din cădere, de pe linia de 6 metri. Minutul 80 a adus egalarea, reuşită de Victoraş Astafei după o intervenţie greşită a portarului craiovean Robert Popa. Mingea centrată de pe dreapta atacului reşiţean a fost respinsă în faţă, iar Astafei a trimis-o în plasă din marginea careului mic. Calificarea putea fi decisă cu un minut înainte de final, dar Andreea Campagno a ratat penalty-ul obţinut de „leii” din Bănie. A fost 1-1 la finele timpului regulamentar, iar reprizele suplimentare n-au mai adus modificări pe tabelă, astfel că s-a trecut la loteria penaltiurilor. Mai norocoşi au fost aici craiovenii, care s-au impus în final cu scorul de 6-4.

CSM Reşiţa spune aşadar „adio” Cupei şi poate merge de-acum înainte concentrată doar pe campionat. Sâmbătă. în etapa cu numărul 7, trupa lui Pelici se deplasează la Metaloglobus Bucureşti, unde speră să recupereze punctele pierdute acasă în faţa Sloboziei.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite