CSM Reşiţa schimbă adversarul. Amicalul cu Pandurii a căzut, rosso-nerii merg la Hunedoara

Protocolul medical impus pentru desfăşurarea sporturilor de echipă continuă să încurce socotelile cluburilor de fotbal care se pregătesc pentru startul noului sezon. Este şi cazul grupării CSM Reşiţa, care ar fi trebuit să joace în această seară, de la ora 18.00, un amical cu Pandurii, la Târgu Jiu.

Din păcate, meciul a fost anulat, iar oficialii rosso-neri au fost nevoiţi să se reorienteze rapid. În loc să meargă la Târgu Jiu, reşiţenii pleacă la Hunedoara, pentru un amical contra echipei locale.

„Din câte am înţeles, celor de la Pandurii nu le-au venit încă testele, şi atunci era normal să anulăm meciul. Automat ne-am reorientat, şi vom juca tot astăzi, tot de la ora 18.00, cu Corvinul Hunedoara. Echipa din Hunedoara avea şi ea un amical cu ASU Poli, dar cei de la Timişoara se pare că au ceva probleme. E normal să apară modificări de program, e bine că am găsit un joc, pentru că avem nevoie, avem mulţi jucători foarte tineri, iar Alex Pelici vrea să-i testeze pe toţi, indiferent de rezultatele din amicale, pentru că dacă nu le dăm meciuri în picioare, nu ne putem edifica. Din acest motiv, nu urmărim foarte mult rezultatele; când joci cu 5-6 copii de 2002-2003 în teren se poate întâmpla orice. Săptămâna viitoare, dacă nu mai apare vreo surpriză, vom juca miercuri cu U Cluj, tot la Hunedoara, apoi vom avea probabil returul cu hunedorenii la Reşiţa”, a precizat astăzi Cristian Bobar, şeful grupării din Valea Domanului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite