UPDATE. CSM Reşiţa speră într-un rezultat pozitiv la Buzău. Alex Pelici: „Nu am venit în excursie până aici”

Echipa de fotbal CSM Reşiţa se pregăteşte pentru un nou meci dificil, de această dată pe terenul Gloriei Buzău. Gazdele de azi, 26 septembrie, sunt neînvinse după patru etape, dar antrenorul Reşiţei, Alex Pelici, speră ca elevii săi să încurce socotelile buzoienilor.

„Este a doua deplasare lungă pentru noi, ne aşteaptă un joc contra unei echipe care nu a pierdut în acest debut de campionat. O formaţie bine pregătită fizic, care a revenit atât în meciul cu U Cluj, cât şi în etapa trecută, cu Farul, de la 0-1, respectiv 0-2. În primul joc menţionat a reuşit să câştige, iar în al doilea a scos un egal pe terenul Farului. Asta spune multe despre puterea şi pregătirea lor fizică. Cu siguranţă vor încerca să câştige jocul, dar să sperăm că vom reuşi să plecăm cu punct sau puncte, aşa cum am reuşit la Bacău. Ne dorim şi noi, nu am venit până aici doar în excursie. Din păcate, avem trei jucători care sunt scoşi din calcul pentru această partidă. Este vorba despre Matulevicius, Astafei şi Vădrariu, care sunt accidentaţi, dar sperăm că vom fi inspiraţi în alcătuirea formaţiei, iar cei care vor intra în locul lor să-şi facă treaba. Pentru asta avem un lot de 20-22 de jucători. Acum e momentul ca aceia care au jucat mai puţin, sau deloc, să intre şi să-şi facă datoria”, a declarat Alex Pelici.

Partida SCM Gloria Buzău – CSM Reşiţa se va disputa astăzi, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 5-a.

UPDATE, ora 13.35

Victorie! CSM Reșița a învins la Buzău cu 1-0, prin golul lui Buș (min. 43), dintr-un penalty obținut tot de el. Este cea de-a doua victorie consecutivă în deplasare a roș-negrilor, după aceea de la Aerostar Bacău.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite