Record de politician. Ionuț Popovici (PMP), promisiune încălcată în 37 de minute și 42 de secunde! [VIDEO]

A trebuit să treacă patru ani pentru ca opinia publică să se lămurească de ce nu a făcut mai nimic pentru județ vicepreședintele pemepist al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici. Ne-am dumirit cu toții la dezbaterea publică ce a avut loc săptămâna aceasta în fața Palatului Administrativ din Reșița.

Candidat fără șanse la președinția CJ Caraș-Severin, principalul său rol fiind acela de a ciupi niște procente din zona de dreapta a electoratului și a-i face astfel jocurile echipei Mocioalcă-Hurduzeu în disputa cu Romeo Dunca, liderul județean al PMP Ionuț Popovici a surprins asistența în deschiderea dezbaterii electorale. „Nu voi răspunde la nicio întrebare atâta timp cât acest candidat (Romeo Dunca, n.r.) este aici. În momentul în care acest candidat părăsește incinta, stau până la noapte, la doișpe, răspund tuturor întrebărilor, dar atâta timp cât viitorul consilier județean (sau președinte CJ, n.r.) Romeo Dunca este aici, eu nu răspund la nicio întrebare”, a anunțat „curajos” Ionuț Popovici.

Răspunsul lui Romeo Dunca i-a stins lumina lui pemepistului: „Dacă domnul Popovici are o problemă cu mine, îl anunț că am să stau aici până când el va răspunde la întrebări. Și va trebui să vadă cât de mult pot să stau eu aici!”. Declarația lui Dunca l-a pus pe gânduri pe Popovici. Să răspund la întrebări?… Să nu răspund?… Să deschid gura?… Să n-o deschid?…, vicepreședintele CJ avea în față o dilemă serioasă. La fel cum sunt problemele județului, pentru care Popovici a stat pe gânduri patru ani și trei luni în scaunul de vicepreședinte CJ până să-i vină idei.

Ajuns, deci, la dezbaterea electorală cu mintea bine odihnită (și plătită) preț de patru ani și trei luni, Popovici a rămas acum pe gânduri doar… 37 de minute și 42 de secunde, până să se hotărască ce face: dacă mai deschide gura cu Dunca de față ori ba. Nu a trebuit să se înnopteze, spre norocul nostru, pentru ca Popovici să ajungă la un răspuns. L-a ajutat însă tot Romeo Dunca, atunci când i-a anunțat pe ceilalți candidați prezenți la dezbatere că ies toți în câștig datorită muțeniei lui Popovici. „Acum avem un minut în plus fiecare dintre noi, pentru că domnul candidat renunțând la timpul alocat dânsului, a rămas mai mult timp pentru noi”, a spus Dunca, în aplauzele asistenței care a aflat, astfel, cum a lucrat patru ani vicepreședintele CJ: gândind. Pentru ca apoi să deschidă gura și să-și încalce promisiunea făcută în urmă cu 37 de minute și 42 de secunde.

Iată mai jos thrillerul cu Popovici gândind enorm și încălcându-și cuvântul monstruos de rapid.

(P.E.g.)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite