Nu risipiți voturile anti-PSD-PRO România pe un candidat ca Plujar! „Un mic profitor. De fapt, un simplu găinar!”

După articolul bazat pe informații reale apărut în resita.ro, liderul Alianței USR Plus Caraș-Severin, Andrei Plujar, a trecut la o serie de etichete puse publicației noastre și o victimizare fără fundament, dar refuză, în continuare, să clarifice lucrurile prezentate de noi.

De fapt, Andrei Plujar trimite solemn un comunicat de presă din partea Alianței USR Plus în care nu spune niciunde că reșița.ro ar fi mințit în dezvăluirile prezentate în articol, dar lansează un atac suburban la adresa redacției și a candidatului PNL, Romeo Dunca. E regretabil că aceste două partide, USR și Plus Caraș-Severin, își asumă acest tip de mesaj și că încă nu se dezic de Andrei Plujar, care putea lămuri public orice informație credea el că nu corespunde adevărului, așa cum am văzut la USR sau Plus făcându-se până acum!

Cât privește cele spuse despre Romeo Dunca, liberalul, candidat la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, spune că el crede în continuare în Alianța USR Plus și o consideră o parte importantă a dreptei românești. „Am spus clar: Alianța USR Plus este o alianță de dreapta. Eu am fost primul care am întins mâna acestei alianțe în Caraș-Severin, pentru că era normal să mergem împreună, și primul care am spus că nu va ieși nimic. Alianța e ok, Plujar nu. Păcat de cei care vor risipi voturi la alegerea CJ Caraș-Severin pe el. Un mic profitor. De fapt, un simplu găinar! Dar eu mă lămuresc repede cum stau lucrurile și trag concluzii, așa că am înțeles la scurt timp că nu va ieși nimic din acele negocieri, însă nu din vina Alianței – e de dreapta, ne putem înțelege cu ea –, ci a omului problemă: Andrei Plujar. Dovadă: minciunile gratuite livrate populației de la microfonul acelei dezbateri publice de marți”, transmite Romeo Dunca.

Candidatul PNL mai spune că ar fi păcat să se risipească voturile celor de dreapta pe un asemenea personaj care, consideră Dunca, nu este reprezentativ pentru Alianța USR Plus. „E păcat să se risipească voturi pe un om care minte fără a fi nevoie! Nu contează că ai 100 sau numai 30 de angajați, important este să spui adevărul!”, arată Romeo Dunca, care mai subliniază că, în loc de victimizări, Plujar ar face bine să iasă public și să lămurească situația, dacă mai e ceva de lămurit.

CITEȘTE ȘI: De ce mințiți, domnule Andrei Plujar? Consiliul Județean nu are nevoie de încă un mincinos (și incompetent) în fruntea sa!

„Am spus că nu înțeleg cum este posibil ca o firmă cu 5,7 milioane de lei cifră de afaceri să facă un profit de numai 1.000 de lei! Cum poți spune că trăiești cu un salariu de 1.300 de lei pe lună?! Din punctul meu de vedere, să menții în funcțiune o companie cu aproape 6 milioane cifră de afaceri și 1.000 de lei profit, iar tu să ai un salariu de 1.300 de lei, e ilogic! Ori se face evaziune fiscală, ori se scot în alt mod banii din firmă… Dar nu știm cum e exact, pentru că Andrei Plujar refuză să răspundă! În loc de victimizări puerile, am vrea un răspuns simplu și clar. Nu pentru mine personal, ci pentru alegătorii care merită să afle adevărul”.

Alianță PNL-PSD? Exclus!

Romeo Dunca a mai ținut să dea asigurări clare și ferme că nu dorește o alianță cu PSD. „Cred în USR, sunt de dreapta. Noi nu ne aliem cu PSD și nici nu dorim un nou USL. Problema mea este că îmi doresc alianța cu USR pentru că ei reprezintă o viziune de dreapta. Dar nu cred, însă, în performanța Alianței USR Plus cu un președinte ca Andrei Plujar. Și cred că este evident de ce: un om care gestionând aproape 6 milioane de lei a reușit să facă un profit de numai 1000 de lei, un om care lasă să se înțeleagă că poate trăi cu 1.300 de lei lunar, un astfel de om vrea să aibă pe mână un buget de 50 de milioane de euro, cum este bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin! Păi cu banii luați salariu de la propria firmă nu-și permite să-și cumpere nici măcar o pereche de sandale!”, mai spune candidatul PNL la președinția Consiliului Județean.

„De aceea, rog alegătorii serioși și cinstiți ai Alianței USR Plus să nu-și risipească votul pe Andrei Plujar, ca persoană fizică, și să folosească acel vot pentru a da județului șansa de a fi scos din mâinile mafiei roșii”, încheie Romeo Dunca.

O poză cât o mie de dovezi!

Nu s-au putut abține și, până la urmă, și-au dat arama pe față… în public. S-a întâmplat la dezbaterea cu participarea tuturor candidaților la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, organizată în 22 septembrie, în centrul Reșiței. Preț de câteva zeci de secunde, au fost surprinși laolaltă toți cei care fac front comun împotriva unicului adversar care poate da peste cap planurile lui Ion Mocioalcă. Cei cinci din imagine au un obiectiv comun: să nu cumva să câștige alegerile PNL-ul și în special Romeo Dunca!

Să le spunem pe nume celor din imaginea de mai sus (în ordine, de la stânga la dreapta): Silviu Hurduzeu – actualul președinte al Consiliului Județean și al PSD Caraș-Severin; Ionuț Popovici – actualul vicepreședinte al CJ și președinte al PMP Caraș-Severin, aliat cu Ion Mocioalcă și, implicit, cu Silviu Hurduzeu de la începutul mandatului (2016); Marius Damian – administratorul public al județului, social-democrat fidel lui Mocioalcă; Flavius Nedelcea – actualul vicepreședinte al CJ și primul reprezentant al PRO România pe lista de candidați ai alianței județene create de Mocioalcă pentru Hurduzeu (la rectificarea bugetară din ianuarie 2020, Nedelcea a tăiat bani de la primăriile conduse de primari PSD, dar este acceptat de Hurduzeu al doilea pe lista sa de candidați pentru CJ!); Andrei Plujar – președintele USR Caraș-Severin, cel care a refuzat alegătorilor din județ șansa de a putea vota o alianță PNL–USR-Plus, care ar fi garantat înlăturarea partidului roșu de la conducerea Consiliului Județean.

Dacă vor ca bugetul județului să nu mai fie la discreția echipei Mocioalcă-Hurduzeu-Popovici, cărășenii au o singură alternativă reală de vot: Romeo Dunca și PNL!

(P.E.)

N.B. Neavând ce să spună în apărarea sa după dezvăluirile apărute în resita.ro, Andrei Plujar mai trage două minciuni. Ca să-mi decredibilizeze investigația jurnalistică, Plujar susține că eu sunt membru PNL și că resita.ro este site finanțat de Primăria Reșița. Două neadevăruri! Pe cât de tânăr și de nou în politică, pe atât de pervers în mesaje este acest Andrei Plujar. Un personaj de care USR ar face bine să se debaraseze cât mai repede! (E. Cotarcea)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite