Cu trei acțiuni în buzunar, patronul unei parcări din Lugoj se laudă că a preluat aeroportul din Caransebeș

Caras-Severinul pare sa fie un magnet pentru oamenii de afaceri dubiosi.

In urma cu ceva timp, la Caransebes si-a facut aparitia un nou personaj controversat care promite ca va face ca pe malurile Timisului si Sebesului sa curga lapte si miere. Patron al unui post de radio si al unei televiziuni, identificat de presa locala din Lugoj ca fiind trompeta primarului PSD Francisc Boldea, Gabriel Olariu anunta deschiderea la Caransebes a unei scoli de aviatie, dar si o colaborare cu Boeing. Partener de afaceri marunte cu Stevem Ausnit, Olariu este cunoscut pentru faptul ca in urma cu cativa ani a participat la inaugurarea muzeului de locomotive de la Resita alaturi de Adrian Chebutiu.

In 2015, Olariu si Ausnit au venit la Resita, cel din urma anuntand ca se gandeste sa investeasca in Caras-Severin in domeniul injectiei maselor plastice. Investitia nu a fost facuta nici pana azi. Gabriel Olariu este privit la Lugoj ca fiind un individ mai degraba laudaros decat un om de afaceri potent. In ultimii ani el a fagaduit ca va face din televiziunea pe care o patroneaza una ce va emite prin satelit in tari din Estul Europei, va aduce la Lugoj un fast food renumit, dar si ca alaturi de Ausnit va ridica un outlet urias precum cel de la Parndorf din Austria. In loc de aceste promisiuni, presa locala a remarcat doar faptul ca Olariu nu isi platea angajatii la timp si dupa ce a primit o cladire gratuit, de la Primaria Lugoj, a dat-o inapoi pentru ca nu a avut bani sa o refaca.
De cateva luni, Olariu este interesat de o alta cladire, o fosta centrala termica, pe care promite sa o transforme in centru social si pe care vrea sa o primeasca tot gratis de la administratia locala. Fratele lui Gabriel Olariu, nimeni altul decat Gigel Olariu, a semnat in urma cu cativa ani o recomandare prin care solicita DNA eliberarea lui Mihai Stepanescu care tocmai fusese arestat pentru luare de mita. Intorcandu-ne la Gabriel Olariu si promisiunile sale, se pare ca acestea l-au enervat pe presedintele CJ Caras-Severin, Silviu Hurduzeu, care a realizat ca lugojeanul joaca teatru. Hurduzeu le-a cerut consilierilor sa nu cada in capcana omului de afaceri din Lugoj in conditiile in care pe rol exista un proces între consiliul judetean si societatea care e actionar majoritar.

 

Se termina procesul si-apoi vedem ce facem cu aeroportul. Nu va dati seama ce manipulare e asta, ca o persoana fizica, care are 3 actiuni, nu 3%, 3 actiuni, si va spun înca o data, 3 actiuni, încearca sa faca tot felul de lucruri pe 220 de hectare? Asta este avutia Consiliului Judetean, e avutia noastra, a cetatenilor, si vine cineva care are 3 actiuni si ne spune ce face acolo fara a ne întreba?”, le-a spus Hurduzeu alesilor locali in sedinta din aceasta saptamana.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite