Cum să fii sexy în pijamale

Cea mai confortabilă opțiune vestimentară pentru momentele de somn și odihnă este, de multe ori, evitată de către femei pentru că îi lipsește…senzualitatea. Tuturor ne plac, în secret, pijamalele. Iubim lejeritatea lor și cât de bine ne simțim atunci când le purtăm. Dar fii sinceră, de câte ori nu le-ai dat la o parte atunci când ai fost cu un iubit nou sau cu prietenele în vacanță sau în vizită la cunoștințe apropiate? Ai preferat să porți, în locul lor, pantaloni de trening și tricou sau un neglijeu senzual, doar pentru imagine. Totuși, poți fi sexy chiar și în pijamale. Designerii au gândit un număr infinit de modele de pijamale de dama moderne, cu diferite croiuri, materiale, imprimeuri și detalii care chiar fac diferența față de stilul clasic al bunicuței.

Pijamale sport

Creatorii de modă au dus inspirația de pe terenul de sport și în dormitor. Seturile cu pantaloni scurți și top cu mânecă scurtă sau lungă, create special pentru noapte, sunt foarte sexy, mai ales pe un trup atletic. Variantele din bumbac organic sunt cele mai potrivite pentru că absorb excesul de transpirație de pe piele. Poți alege modele cu pantaloni scurți sau lungi și hanorac, tricou cu mesaje, maiou sau bluză pe corp, în variante de culori în contrast.

Pijamale clasice

Nu vă speriați, nu vorbim despre pijamaua cu pantaloni largi și cămașă lălâie din finet! Lucrurile au evoluat, iar modelele clasice de pijamale sunt acum cu pantaloni scurți și cămașă din bumbac cu imprimeuri vesele sau în variante de croieli clasice pe materiale extrem de fine și prețioase, precum satinul.

Compleuri sexy

Despre senzualitatea acestor modele de pijamale nu avem nimic de comentat. Indiferent că alegi negru, o culoare tare sau pastel, pijamaua cu șort și maiou din mătase sau microfibră, eventual cu inserții de dantelă, reprezintă apogeul senzualității feminine în dormitor.

Cămăși de noapte

Dacă nu ești adepta pantalonilor, cămășile de noapte sunt o opțiune lejeră și feminină pentru noapte. Găsești modele din bumbac, fie cu imprimeuri cartoon sau cu mesaje interesante, fie cu aplicații de dantelă sau broderie, în funcție de stilul și personalitatea fiecărei femei. De asemenea, pentru un aer sexy accentuat, există modelele tip furou, din materiale delicate cu pielea, cu bretele spaghetti și dantelă. Totul e să știi ce îți dorești de la o noapte romantică sau, pur și simplu, de relaxare.

Iar ca să stimulezi un pic mai mult inițiativa partenerului, arată-i că te-ai gândit și la el atunci când ai fost să-ți cumperi pijamale. Dăruiește-i o mică atenție pentru care te va aprecia. La Fossil, de exemplu, găsești o varietate de opțiuni de cadouri pentru bărbați. Nu uita, poți face din seara voastră un moment unic, de fiecare dată!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite