S-a folosit de Hurduzeu! „Sorin Grindeanu va candida la un post de deputat pe listele PSD din Caraș-Severin”

Imediat după încheierea campaniei electorale, ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a făcut o declarație interesantă, pentru Știrile Transilvaniei, cu privire la următoarea rundă de alegeri din Caraș-Severin.

Întrebat despre spusele lui Sorin Grindeanu din noaptea de duminică, Marcel Vela a declarat că acesta a fost plimbat și ar fi făcut spectacol prin județ cu un interes: „Vă spun eu că Sorin Grindeanu va candida la alegerile generale pe listele PSD Caraș-Severin, de aceea este tot plimbat prin județ”. Deducem de aici că Grindeanu a profitat de campania electorală a lui Hurduzeu, de la alegerile locale, pentru a-și face el campanie în perspectiva alegerilor generale din 6 decembrie.

Vestea este una extrem de interesantă, cu atât mai mult cu cât se pare că scorul PSD nu este deloc unul mare și că prea multe posturi de parlamentari nu pot fi luate în calcul pentru această formațiune politică în județul Caraș-Severin. Iar prin implicarea sa în campania electorală din acest județ, se poate spune că Sorin Grindeanu a contribuit și el la înfrângerea PSD pe votul politic de la Consiliul Județean. Și chiar și la înfrângerea lui Silviu Hurduzeu în disputa pentru președinția CJ.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite