De cine vă temeți, domnule Hurduzeu?

Organizația PSD Caraș-Severin a avut azi o conferință de presă, eveniment la care a invitat, selectiv, numai o parte dintre jurnaliștii de la publicațiile locale.

 

Președintele Silviu Hurduzeu a ținut să înfiereze comportamentul și declarațiile actualului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, asta în timp ce el însuși uită prevederile Legii 544/2001 și invită doar selectiv jurnaliștii la conferințele de presă ale partidului.

 

Cum PSD este în opoziție acum, jurnaliștii pot avea o atitudine mai indulgentă cu membrii acestui partid, dar în nici un caz partidul nu poate evita jurnaliștii incomozi și întrebările lor, cu atât mai mult cu cât sume enorm de mari din banii publici intră în contul acestor partide ca subvenție AEP.

 

Dar, dacă tot este să fim critici, îi arătăm domnului Hurduzeu că-l putem critica și din postura de neinvitați la conferințele de presă, așa cum putem sesiza Autoritatea Electorală Permanentă că această filială a partidului încalcă prevederii Legii 544/2001, nu are afișate date de contact și nici o pagină web și nu comunică normal cu publicațiile media.

 

De ce vă temeți și, mai ales, de cine vă temeți domnule Hurduzeu?

 

Foto: arhivă

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite