De Moș Nicolae s-a deschis patinoarul la Reșița. Copiii sub 6 ani și grupurile de elevi au acces gratuit

 

Primăria Reșița a încheiat și pentru acest sezon de iarnă un contract de asociere cu o firmă din Botoșani pentru montarea patinoarului mobil natural în Parcul Tricolorului. Patinoarul va funcționa până la mijlocul lunii februarie.

 

La fel ca în anii trecuți, patinoarul mobil natural cu o suprafață de 25 m x 15 m (375 metri pătrați) a fost amplasat pe terenul de sport din Parcul Tricolorului, aflat în vecinătatea Bazinului Olimpic. Cheltuielile de funcționare – energie electrică și apă –, precum și supravegherea patinoarului pe timpul nopții vor fi asigurate de Primăria Reșița, iar resursele umane și financiare necesare folosirii patinoarului de către public vor fi asigurate de către societatea comercială cu care municipalitatea a încheiat contractul de asociere. Totodată, firma asigură și transportul și montarea, respectiv demontarea, pieselor din componența patinoarului.

 

Patinoarul s-a deschis în acest weekend, de Moș Nicolae, și va funcționa zilnic, între orele 12.00 și 21.00, cu precizarea că în intervalul orar 10.30-11.30 va fi rezervat pentru grupurile școlare organizate. Tariful practicat este 15 lei/oră și include închirierea patinelor. Pentru grupurile organizate de la unitățile de învățământ din oraș, precum și pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

 

Patinoarul va funcționa până pe 15 februarie 2022.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite