Decizia lui Ciolacu privind suspendarea campaniei electorale a PSD, efect întârziat asupra lui Hurduzeu! Și foarte întârziat în cazul lui Mocioalcă!

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost primul lider politic care a dat tonul suspendării campaniei electorale după tragedia de la Piatra Neamț. Principalii candidați pentru Parlament din partea PSD Caraș-Severin se pare că s-au lăsat mai greu convinși de șeful lor de la București.

„Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”. Așa a sunat anunțul lui Marcel Ciolacu, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, azi, la ora 10.23.

Că Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă nu fac parte din „toți colegii” liderului PSD, cu care acesta a discutat despre suspendarea campaniei electorale, ne-am convins urmărind paginile oficiale de Facebook ale acestora. Președintele PSD Caraș-Severin, cap de listă în județ pentru alegerea viitorilor deputați, a reacționat cu mai bine de un ceas întârziere. Mai precis, abia la ora 11.49 a anunțat Hurduzeu că „PSD își suspendă orice activitate de campanie electorală din respect pentru victimele acestei tragedii”. Capul de listă pentru Senat, Ion Mocioalcă, pare că s-a lăsat și mai greu convins de anunțul făcut de Ciolacu privind suspendarea campaniei electorale a social-democraților. Abia la 13.51, deci cu 3 ore și 28 de minute mai târziu, a făcut postarea Mocioalcă (sau echipa de campanie a acestuia). Probabil atâta i-a luat fostului secretar general al PRO România să se convingă că are mai mult de câștigat (electoral) dacă face și el anunțul, decât să se măscărească după voturi ieftine. (Pop Ulish T.I.)

 

*Rubrica Caterincă pă bune, rele și lovele este un pamflet. Chiar dacă nu pare. Și chiar dacă uneori conține informații sută la sută reale.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite