Tragedia de la Piatra Neamț, prioritară pentru Marcel Vela. PNL suspendă campania electorală

Președintele PNL Caraș-Severin, ministrul Marcel Vela, a renunțat la acțiunile electorale pe care urma să le desfășoare în județ la sfârșit de săptămână și a plecat de urgență la București, pentru a evalua situația de la Piatra Neamț.

„Având în vedere incendiul și tragedia de la Piatra Neamț, domnul Președinte al Filialei PNL Caraș-Severin, Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela, a plecat urgent la București. Având în vedere perioada grea prin care trece întreaga națiune, Partidul Național Liberal a decis să suspende campania electorală pentru următoarele trei zile. Dumnezeu să mângâie familiile îndoliate!”, transmite Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Ulterior acestui anunț, Ministerul Afacerilor Interne a făcut cunoscut că ministrul Marcel Vela a convocat azi o ședință operativă la sediul MAI și a transmis că toți cei care vor fi găsiți vinovați de tragedia petrecută la Spitalul Județean din Piatra Neamț vor fi trași la răspundere în cel mai scurt timp. De altfel, o echipă mixtă, formată din specialiști în investigații criminale de la nivelul Inspectoratului General al Poliței Române, dar și specialiști din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au mers, din dispoziția ministrului Vela, la Piatra Neamț, pentru a cerceta cauzele care au dus la producerea incendiului.

Ministrul Afacerilor Interne a participat apoi, la sediul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de la Ciolpani, la videoconferința cu reprezentanții DSP, IGSU din teritoriu, precum și cu demnitarii de la nivel central responsabili pe situații de urgență și sănătate.

VEZI Tabloul unei tragedii care putea fi evitată. Șirul evenimentelor petrecute la secția ATI din Piatra Neamț

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite