Deputatul Rujan, de partea lui Romeo Dunca. „Ar trebui să renunțăm la orgoliile politice şi la mizele mici care au îngenuncheat mereu acest judeţ”

 

Dumitru Rujan este primul parlamentar de Caraș-Severin, și singurul până acum, care își exprimă public părerea cu privire la scandalul creat de opoziția din Consiliul Județean (CJ) pe tema repartizării cotei de 6% din impozitul pe venit.

 

În Caraș-Severin, lideri PSD, PMP şi PRO România îşi manifestă din nou orgoliile politice și nu țin cont de interesele județului, semnalează deputatul PNL Dumitru Rujan. Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, acesta amintește că „grupurile PSD, PMP şi Pro România din Consiliul Judeţean au uitat de perioada 2016-2020, timp în care au elaborat bugetul după bunul plac, primarii liberali fiind vitregiți timp de 4 ani. Anul acesta Romeo Dunca a repartizat sumele destul de echilibrat, din punctul meu de vedere, și a încercat să fie corect față de toţi primarii, indiferent de culoarea politică”.

 

Menționând că nu poate înțelege „comportamentul deviant” al fostului vicepreședinte CJ Flavius Nedelcea, în prezent lider al Grupului PRO din legislativul județean, atâta timp cât acesta „știe exact modul în care au acționat de-a lungul celor 4 ani”, Dumitru Rujan spune că, „în mandatul în care am fost consilier județean, niciodată nu s-au întâmplat atâtea scandaluri ca acum, ședințele s-au desfășurat mereu cordial, respectuos. Consider că aleşii judeţeni PSD, Pro România și PMP au un comportament total neadecvat și lipsit de respect, la aproape fiecare ședință de consiliu județean”.

 

CITEȘTE ȘI: Negocierile din spatele ușilor închise, devoalate de Romeo Dunca. „A fost un șoc pentru mine!”

 

Deputatul liberal este de părere că ar fi cazul ca opoziția din CJ să lase la o parte populismul și să facă treabă pentru județ. „Este momentul în care ar trebui să renunțăm la orgoliile politice şi la mizele mici care au îngenuncheat mereu acest judeţ. Voturile pentru proiectele din Consiliul Judeţean nu sunt pentru Romeo Dunca, pentru că preşedintele nu îşi ia acasă nici drumurile, nici realizările. Proiectele şi voturile trebuie să fie pentru cărăşenii care au trimis acolo consilierii judeţeni de la toate partidele.”, conchide Rujan.

 

Liberalul Dumitru Rujan a fost consilier județean din 2016 până în 2020, în perioada în care PSD, PMP și PRO au deținut majoritatea portofoliilor din CJ Caraș-Severin. La ultimul scrutin parlamentar a fost ales deputat, candidând al doilea pe lista PNL din județul nostru.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite