Deși are în lot trei jucători cu COVID-19, Cristian Bobar este categoric: „Suntem obligaţi să câştigăm!”

În etapa a 8-a a eşalonului secund, rosso-nerii reşiţeni primesc acasă replica Pandurilor din Târgu Jiu, într-un meci în care victoria e singura opţiune a gazdelor.

Oaspeţii de mâine sunt ultimii în clasament, cu şase înfrângeri din tot atâtea jocuri. CSM Reşiţa e mare favorită, chiar dacă bilanţul rosso-nerilor pe teren propriu e unul nefericit: un singur punct din trei meciuri, 7 goluri încasate şi niciunul marcat. Preşedintele Cristian Bobar ignoră însă statisticile şi nu mai face niciun calcul. Nu mai putem ceda puncte pe teren propriu, spune ferm preşedintele executiv al CSM-ului.

„Suntem obligaţi să câştigăm, indiferent dacă sunt probleme în lot. Nu mai avem voie să cedăm puncte acasă, indiferent cu cine jucăm, fie că întâlnim o echipă mai slab clasată sau una din din prima parte a clasamentului. Deci chiar nu mai acceptăm să pierdem puncte acasă. Este adevărat că avem probleme de lot; s-au făcut testările, iar partea bună este că unii jucători şi-au revenit şi sunt negativi. Totuşi, mai avem trei fotbalişti pozitivi. Dar asta nu înseamnă că suntem în dificultate, avem un lot numeros şi destul de valoros. Avem dubluri pe posturi, şi tocmai de aceea i-am adus, să joace toată lumea”, a declarat preşedintele executiv Cristian Bobar.

Dintre jucătorii negativi la coronavirus, doar Matulevicius are uşoare probleme, din cauza unei întinderi musculare. Partida CSM Reşiţa – Pandurii Lignitul Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite