Din cauza coronavirusului, facturări pe bază de consum estimativ sau de autocitire la Aquacaraș

Societatea județeană de apă-canal Aquacaraș anunță că, din aprilie până la încheierea stării de urgență, facturările vor fi făcute pe baza consumurilor estimative sau pe baza autocitirilor.

Această decizie a fost luată la nivelul companiei avându-se în vedere contextul epidemiologic creat de pandemia Covid-19 și instituirea stării de urgență la nivel național, pentru protejarea utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare precum și a personalului propriu, prin limitarea deplasărilor in teren.

Mai precis, S.C. Aquacaraș S.A. anunță că, pentru consumatorii casnici (exceptând locuitorii din cadrul asociațiilor/ condominiilor), facturile de apă vor fi emise pe baza unui consum estimativ, raportat la media consumurilor ultimelor 3 luni. Regularizarea consumului de apă se va realiza în prima luna după încetarea stării de urgență, prin citirea contoarelor.

„Toți utilizatorii serviciilor noastre:

  • consumatorii casnici individuali
  • persoane juridice inclusiv agenții economici care și-au restrâns /încetat activitatea

sunt invitați să transmită pe propria răspundere indexul contorului sau consumul lunar de apă estimat, pe adresele de e-mail ale fiecărei exploatări sau la numărul de telefon aferent:

menționându-se numele utilizatorului, codul de client (acesta se regăsește pe factură, in partea dreaptă, sus), adresa locului de consum și cantitatea de apă citită sau estimată.

Vă asigurăm că S.C. AQUACARAS S.A. va face eforturi pentru a asigura continuitatea furnizării serviciilor de apa si de canalizare.

Ne adresăm dumneavoastră, clienții noștri, cu rugămintea de a achita cu celeritate facturile emise de societatea noastră”, transmite conducerea Aquacaraș.

                                                                                     

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available