DJ reșițeni încing atmosfera la FAUR. Distracția la cote maxime continuă până duminică seara în Parcul Intim [FOTO]

 

Tinerii sunt așteptați și astăzi în Parcul Intim din Reșița la Breaking și Graffiti alături de Kara, Tibi Lorincz, Alex Hills și F.L.O.A.P.A, în cea de-a doua zi a Festivalului de Artă Urbană – FAUR.

 

A doua ediție a Festivalului de Artă Urbană Reșița – FAUR a debutat ieri cu riderii profesioniști BMX, competiție organizată de Tabi49 și muzica pusă de Mantic Music, precum și cu artiști adunați în jurul culturii urbane din Reșița, Spike și DJ K-LU. A fost o zi plină de culoare și adrenalină, iar organizatorii – Primăria Reșița – și sponsorii evenimentului promit și pentru astăzi același lucru: „Vineri a fost minunat și le mulțumim tuturor! Astăzi vă așteptăm la Breaking și Graffiti alături de Kara, Tibi Lorincz, Alex Hills și F.L.O.A.P.A”.

 

Programul zilei este următorul:

 

Parc Intim: Concurs breaking Jammin’ in the Park vol II:

 

14.00 – 15.00: Free Workshop with Bboy Apache

15.00 – 16.00: Registrations/Check in & Cyphers

16.00 – 18.00: Cypher Qualifications Kids and Adults

18.00 – 19.00: Top 16 & Top 8 Adults

19.00 – 19.30: Top 8 Kids

19.30 – 20.00: Cyphers

20.00 – 21.00: Top 4 Kids and Adults till Final

 

DJ SET, Chill zone, Grafitti – all day

Open Art – liber la graffiti – Pod Intim

MC Kara; DJ Tibi Lorincz; DJ Alex Hills; DJ F.L.O.A.P.A

 

Distracția din Parcul Intim nu se va încheia, însă, în această seară. Reșițenii Alex Hills și F.L.O.A.P.A – doi dintre cei mai activi DJ de pe scena locală și nu numai – vor mixa și duminică, începând cu ora 20.00, pentru toți tinerii care dau viață orașului. DJ F.L.O.A.P.A activează în domeniu de peste 15 ani, a fost rezident în toate cluburile din Reșița și de câțiva ani locuiește în Timișoara, dar spune că revine acasă cu plăcere ori de câte ori este invitat: „Îmi place că, de fiecare dată când vin, văd ceva nou. Orașul se schimbă, se transformă și acesta e un lucru formidabil. Orașul nu mai etât de gri ca în trecut, iar evenimente ca FAUR contribuie și ele la dezvoltarea urbană”. Asemeni colegului său, și DJ Alex Hills se bucură să fie alături de tinerii din Reșița: „Eu sunt pasionat de muzica house de când eram copil și mixez de când aveam 14 ani. Acum activez în Timișoara și îmi face mare plăcere să particip la evenimente în Reșița, orașul meu natal, orașul de suflet. Mereu voi promova lucurile extraordinare care se întâmplă aici, cum este și acest festival minunat. Vă așteptăm pe toți în această seară și mâine în Parcul Intim!”.

 

Foto: Razvan Ciuvelic

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available