DN 6 și DN 58, la control! Două amenzi la fiecare 3 minute aplicate de polițiștii cărășeni

 

Polițiștii rutieri cărășeni au desfășurat acțiuni cu efective mărite la sfârșitul săptămânii, pe DN 6 și DN 68, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

 

Acțiunile au fost organizate în sistem integrat și în sistem „cascadă”, împreună cu polițiști rutieri din județele învecinate, în Caraș-Severin fiind angrenați 25 de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică.

 

Timp de 4 ore, în urma abaterilor constatate pe drumurile publice din județ, au fost aplicate 158 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe, 120, pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere, dintre care 7 pentru depășirea limitelor de viteză și 6 pentru efectuarea de manevre de depășire neregulamentară”, transmit polițiștii cărășeni.

 

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate a fost de peste 50.000 de lei.

 

Polițiștii cărășeni desfășoară în continuare astfel de acțiuni preventiv-reactive pentru prevenirea accidentelor rutiere, a victimizării prin accidente rutiere și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice.

 

Circulați în siguranță pe drumurile publice și respectați regulile de circulație!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available