Doar 23 de cărășeni mai sunt internați pe secțiile COVID-19!

Vești bune de la DSP! În ultimele 24 de ore, 3 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și au fost externați. De asemenea, nu a fost confirmat niciun caz nou și nu s-a înregistrat niciun deces al vreunui pacient infectat cu coronavirus.

În momentul de față, doar 23 de cărășeni dintr-un total de 108 confirmați cu COVID-19 de la începutul pandemiei mai sunt internați pe secțiile care tratează pacienți infectați cu cornavirus. Cei mai mulți, 12, sunt la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. La Spitalul Județean de Urgență Reșița sunt 9 pacienți, în timp ce alți 2 cărășeni sunt internați în unități medicale din alte județe.

Tot la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș au fost, până acum, și cei mai mulți pacienți vindecați de COVID-19, în număr de 39, dintre care 2 au fost externați în ultimele 24 de ore. În același interval, și de la Spitalul Județean de Urgență Reșița a fost externat 1 pacient, numărul total al celor declarați vindecați aici fiind de 31. Alți 8 cărășeni au reușit să scape de infecția cu coronavirus după ce au fost tratați la Timișoara.

Din nefericire, de la începutul pandemiei au fost înregistrate și 6 decese ale unor cărășeni infectați cu coronavirus. La acestea se adaugă un deces al unei persoane confirmate cu COVID-19 survenit, însă, din alte cauze noncovid.

CITEȘTE ȘI: În Caraș-Severin, COVID-19 stă pe loc! De 72 de ore, datele raportate de DSP sunt neschimbate

Potrivit DSP Caraș-Severin, în momentul de față, în județul nostru se află în izolare la domiciliu 169 de persoane, iar în carantină instituționalizată, 292.

La nivel național, numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a ajuns la 15.778, după ce, astăzi, au fost raportate 190 cazuri noi. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate, iar 991 au decedat.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite