Măureniul, mai bogat cu două obiective edilitare. Investiții de 1 milion de lei

La Măureni au început lucrările la dispensarul medical și la baza sportivă din centrul comunei. Acestea se derulează în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală și au o valoare cumulată de aproximativ 1 milion de lei.

„Ne bucurăm să anunțăm că au început lucrările la alte 2 proiecte frumoase pentru comunitatea noastră. Este vorba despre construirea bazei sportive cu teren sintetic, vestiare și tribună, și a dispensarului cu 5 cabinete medicale. Ambele obiective sunt poziționate în zona centrală a comunei”, a anunțat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

Lucrările la dispensarul medical sunt finanțate din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, și au o valoare de aproximativ 540.000 de lei.

Baza sportivă din centrul comunei Măureni este realizată printr-un proiect pe fonduri europene depus prin Grupul de Acțiune Locală. Acesta are o valoare de 60.000 de euro, la care se adaugă 20.000 de euro, cofinanțare care trebuie asigurată de la bugetul local. În apropierea bazei sportive va fi amenajată și o parcare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite