Suntem prezenți și pe

Administrație

Măureniul, mai bogat cu două obiective edilitare. Investiții de 1 milion de lei

Publicat cu

în

La Măureni au început lucrările la dispensarul medical și la baza sportivă din centrul comunei. Acestea se derulează în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală și au o valoare cumulată de aproximativ 1 milion de lei.

„Ne bucurăm să anunțăm că au început lucrările la alte 2 proiecte frumoase pentru comunitatea noastră. Este vorba despre construirea bazei sportive cu teren sintetic, vestiare și tribună, și a dispensarului cu 5 cabinete medicale. Ambele obiective sunt poziționate în zona centrală a comunei”, a anunțat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

Lucrările la dispensarul medical sunt finanțate din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, și au o valoare de aproximativ 540.000 de lei.

Baza sportivă din centrul comunei Măureni este realizată printr-un proiect pe fonduri europene depus prin Grupul de Acțiune Locală. Acesta are o valoare de 60.000 de euro, la care se adaugă 20.000 de euro, cofinanțare care trebuie asigurată de la bugetul local. În apropierea bazei sportive va fi amenajată și o parcare.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație14 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate18 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate19 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate23 de ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile2 zile în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate2 zile în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate2 zile în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație2 zile în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate2 zile în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite