Aquacaraș lucrează cu marjă de eroare de 30%!

Anunțata întrerupere azi, 12 mai, vreme de 23 de ore, a furnizării apei în zona centrală a Reșiței a durat până la urmă 16-17 ore. Lucrările de racordare a rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală a Reșiței au fost executate, așadar, mult mai repede decât estimase conducerea Aquacaraș.

„Am reușit să definitivăm racordarea la noua magistrală! Până la ora 16.30 vom relua furnizarea apei, cu mult mai devreme decât am estimat inițial!”, a anunțat plin de entuziasm Relu Ciurel, purtătorul de cuvânt al societății județene de apă-canal.

Dacă Aquacaraș ar fi anunțat inițial că furnizarea apei va fi reluată la ora 16, dar aceasta ar fi întârziat până la ora 16.30, nu vrem să ne imaginăm ce epitete ar fi fost lipite de Aquacaraș pe rețelele de socializare. Acuma, însă, „16.30”-ul apare ca o mare performanță, față de ora 23 cât au lăsat de înțeles constructorii că-și vor termina treaba. Marja de eroare e undeva la 30%. În cazul de față, toleranța fiind cu minus, avem o știre pozitivă.

CITEȘTE ȘI: Întrerupere programată: 23 de ore fără apă în zona centrală a Reșiței

Racordarea rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală este prevăzută în Programul de reabilitare a Centrului Civic, la capitolul „Înlocuire magistrală apă potabilă Piața Centrală”, precizează reprezentanții Aquacaraș, beneficiarul lucrării fiind Primăria Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite