UPDATE. Doctorul Paul Purea, demisie din PMP Caraș-Severin! „Nu pot continua alături de Ionuț Popovici”

Dr. Paul Purea a anunțat astăzi, 18 noiembrie, că a demisionat din Partidul Mișcarea Populară și că a acceptat oferta președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, de a rămâne președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Paul Purea a declarat că nu poate rămâne într-un partid condus de Ionuț Popovici, actualul președinte al filialei județene a PMP. „Nu pot continua alături de Ionuț Popovici”, a spus doctorul Purea. Acesta a precizat că nu se înscrie într-un alt partid, principalul său obiectiv fiind să ajute noua administrație județeană în încercarea de restructurare și reorganizare a Spitalului Județean de Urgență Reșița.

UPDATE, ora 14.55

„Am fost îndepărtat de la acțiunile partidului, listele pentru Consiliul Județean și administrațiile locale nu au fost alcătuite într-o dezbatere, ci de către un singur om, de președintele partidului. Listele pentru Parlament, la fel, au fost rezultatul înțelegerii dintre două persoane: Ionuț Popovici și Eugen Cismăneanțu. Locul meu nu mai e în acest partid”, a explicat Paul Purea motivele demisiei sale din PMP.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite