Donații pentru Staționarul 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița

 

O a doua tranșă de materiale de construcție necesare pentru renovarea Staționarului 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița a ajuns, astăzi, în curtea unității medicale. Materialele au fost achiziționate din donațiile făcute în cadrul unui eveniment inedit de strângere de fonduri organizat în urmă cu o lună de către Lions Reșița Kindness.

 

La începutul lunii iulie, Lions Reșița Kindness a organizat evenimentul „Amintirea unui bine cu iz de lavandă”, într-o locație inedită – LavanTina – un lan de lavandă din Peciu Nou (județul Timiș), cu scopul de a strânge fonduri pentru renovarea acoperișului Staționarului 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. În urma acțiunii, a fost adunată suma de 21.266 de lei, din care 12.520 de lei donații în contul bancar, iar restul – din donațiile de participare la eveniment și din vânzarea de buchete de lavandă și ornamente cu lavandă.

 

Banii obținuți vor fi utilizați pentru cumpărarea de materiale de construcții ce vor fi utilizate la renovarea acoperișului și a interioarelor Staționarului 2. Un prim transport de materiale a ajuns în curtea spitalului pe 23 iulie, iar astăzi a ajuns o nouă tranșă. „Materialele au fost achiziționate din donațiile pe care cu generozitate le-ați făcut cu ocazia evenimentului organizat de Lions Reșița Kindness, împreună cu LavanTina. Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne-ați susținut cu acea ocazie! Mulțumim, de asemenea, tuturor celor care ne-ați dat o mână de ajutor la descărcat”, transmit reprezentanții Lions Reșița Kindness.

 

Staționarul 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița beneficiază de sprijin consistent și din partea Mitropoliei Banatului, care a donat lemnul și țigla necesare renovării acoperișului.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite