Drumul spre Schitul „Sf. Proroc Ilie” de pe Semenic, transformat în traseu de off-road!

 

Un segment de drum din stațiunea Semenic, cel care duce la Schitul „Sf. Proroc Ilie”, a devenit astăzi impracticabil, jandarmii montani fiind solicitați să intervină pentru scoaterea din nămol a mai multor mașini care se îndreptau spre lăcașul de cult.

 

Încălzirea vremii și numărul mare de participanți la competiția „Cupa Veteranilor la schi” desfășurată în acest weekend pe Semenic, sosiți în stațiune cu autoturismele personale, au favorizat topirea zăpezii de pe drumul ce asigură deplasarea către Schitul „Sf. Ilie”, transformând calea de rulaj într-un traseu de off-road, anunță Jandarmeria Caraș-Severin.

 

Aflați pe Semenic pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona desfășurării competiției sportive, jandarmii montani s-au văzut nevoiți să intervină pentru a scoate din noroi mai multe autoturisme care au rămas blocate. „Jandarmii montani recomandă turiștilor să nu utilizeze acest segment de drum, iar în situația în care întâmpină dificultăți să solicite sprijinul, atât prin sistemul unic de urgență 112, cât și prin adresarea directă patrulelor prezente”, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

 

 

Sursă foto: Jandarmeria Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite