Și-a început ziua cu 13 beri. Ghinion

 

Cine se scoală de dimineață departe ajunge, spune un proverb, care nu zice însă că important e și cu ce gânduri te ridici din pat.

 

Un bărbat din Topleț s-a trezit cu noaptea-n cap, în prima zi din martie, ca să meargă „la produs” în Băile Herculane. Și-a încheiat ziua „de muncă” după nici două ceasuri, și nu așa cum visase.

 

A urcat în trenul de Herculane la prima oră, astfel că la 5.30 a ajuns în gara din stațune. De acolo a mers pe strada Zăvoiului, să dea o geană prin curțile oamenilor. Prima oară i-au făcut cu ochiul niște doze și sticle de bere, 13 la număr. Superstițios din fire, nu a lăsat niciuna acolo. Însă, fiind „la muncă”, omul nostru nu a desfăcut nici măcar o bere, a ales să-și facă treaba în continuare.

 

Așa că a intrat în curtea încă unei gospodării de pe aceeași stradă. S-a „lipit” de niște bucăți de țeavă și sârme de cupru, dar apoi, ghinion. A fost prins în flagrant, la ora 7.30, de polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, „bunurile sustrase fiind recuperate”. Deci… și berile. Toate 13.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available