Echipă completă la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are echipă completă de conducere, sută la sută liberală, după alegerea, astăzi, în prima ședință a noului for legislativ, a celor doi vicepreședinți. Președintele Romeo Dunca va fi secondat de Dan Stan și Ovidiu Rădoi.

Aflați în minoritate în Consiliul Județean, cu doar 14 mandate dintr-un total de 31, reprezentanții PSD, Pro România și PMP au lăsat terenul liber pentru PNL, nefăcând nicio nominalizare pentru cele două funcții de vicepreședinte, astfel încât Dan Stan și Ovidiu Rădoi au obținut fără emoții posturile. Dar nu și cu unanimitate de voturi. Din totalul celor 29 de consilieri prezenți (au lipsit Ionuț Popovici de la PMP și Flavius Nedelcea de la PRO România), pentru Dan Stan au votat 25, iar 4 voturi au fost anulate, în timp ce Ovidiu Rădoi a avut 24 de voturi „pentru”, 1 „împotrivă” și, de asemenea, 4 voturi au fost anulate.

La finalul ședinței, prima pe care a condus-o în calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și-a exprimat convingerea că va face echipă bună atât cu colegii liberali, cât și cu consilierii din celelalte formațiuni politice: „A fost o primă ședință pozitivă. Consilierii județeni au arătat că sunt pregătiți să mergem înainte și să schimbăm, sigur, mergând pe principiul ciocanului și al nicovalei, dacă ești ciocan bați, dacă ești nicovală o încasezi…  Mă aștept ca propunând lucuri bune pentru județ, care să fie aprobate, chiar dacă nu în unanimitate, dar într-o mare majoritate, să demonstrăm că PNL și consilierii liberali nu își doresc să impună ce vor ei, ci doresc să impună lucruri bune care sunt aprobate și votate și de ceilalți. Sper ca într-un timp scurt să putem să facem lucruri care să arate că noi nu doar promitem, noi și facem. Cred că toți consilierii, de la toate partidele, vor dori în final să ne susțină, pentru că ce propunem noi sunt lucruri bune”.

Alături de președintele Romeo Dunca și de cei doi vicepreședinți, Dan Stan și Ovidiu Rădoi, din Consiliul Județean Caraș-Severin mai fac parte 14 consilieri de la PNL, 6 de la PSD și câte 4 de la Pro România și PMP.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite