PMP a decis: Viceprimar la Caransebeș, omul lui Mocioalcă

Anunțată inițial pentru joi, 5 noiembrie, a doua tentativă a consilierilor locali din Caransebeș de a-și alege viceprimarul a avut loc azi, 2 noiembrie. Și s-a făcut voia lui Mocioalcă, Popovici și Borcean.

Primarul Felix Borcean a convocat, surprinzător pentru liberali, o ședință de îndată, azi, de la ora 12, a Consiliului Local, pe ordinea de zi fiind alegerea viceprimarului. La ora când a fost făcută convocarea, unul dintre candidații PNL nu se afla în localitate și nici nu mai putea ajunge până la începerea ședinței. Este vorba chiar despre Andra Pleșa, propunerea PNL pentru funcția de viceprimar. S-a prezentat însă la ședință reprezentantul PMP care absentase săptămâna trecută, atunci când Bebe Pasere (PRO România, susținut de PSD) și Andra Pleșa (PNL, susținută de USR PLUS). Pemepistul a venit cu temă de la șeful județenei de partid, Ionuț Popovici, să voteze cu Bebe Pasere.

CITEȘTE ȘI: PMP-ul condus de Ionuț Popovici a lăsat Caransebeșul fără viceprimar!

La o oră după începerea ședinței, chiar în timpul desfășurării procedurii de votare a viceprimarului, în sală a intrat și Andra Pleșa. Votaseră deja aproape toți consilierii locali și o făcuseră în condițiile dorite de majoritatea PSD-PRO România-PMP: cu membrii comisiei de numărare a voturilor poziționați lângă cabina de votare, astfel încât să poată superviza discret dacă membrii de partid ai alianței și pemepistul respectă ordinele venite pe linie de partid. Scorul final a demonstrat că fiecare și-a îndeplinit misiunea. Cu 10 voturi de partea sa, contra 9 favorabile Andrei Pleșa, Bebe Pasere a fost ales viceprimar al municipiului. Acesta este nimeni altul decât reprezentantul PRO România susținut de Ion Mocioalcă să candideze la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de primar, împotriva lui Felix Borcean. Acum, cu ajutorul decisiv al PMP-ului condus în Caraș-Severin de către Ionuț Popovici, Caransebeșul are viceprimarul dorit de PSD, PRO România și PMP. Deci tocmai de partidele care au condus și Consiliul Județean Caraș-Severin în ultimii ani.

 

Sursă foto: captură video expressdebanat.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite