Echipamente în valoare de 7.000 de euro, donate Spitalului Județean de Urgență Reșița

Clubul Lions Onix Reșița a achiziționat, cu sprijinul unor firme din oraș, echipamente necesare în lupta cu coronavirusul, pentru secțiile ATI și Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

„Clubul Lions Onix Reșița a întreprins o serie de demersuri pentru a sprijini activitatea celor care asigură, în linia întâi, bătălia împotriva pandemiei COVID-19. Împreună cu oameni de bine și având sprijinul unor firme din mediul de afaceri reșițean, clubul a achiziționat și predat către Spitalul Județean de Urgență Reșița echipamente în valoare de aproximativ 7.000 de euro”, informează membrele Clubului Lions Onix Reșița.

Este vorba despre 3 injectomate destinate secției ATI, folosite pentru administrarea intravenoasă a antibioticului, două nebulizatoare împreună cu substanța dezinfectantă, pentru dotarea secției Boli Infecțioase, aparate ce sunt folosite pentru dezinfectarea încăperilor, și un tunel pentru decontaminare cu ultraviolete și pulverizare cu soluții dezinfectante.

De asemenea, Clubul Lions Onix a mai donat 10 bidoane cu dezinfectant pentru suprafețe și 700 de perechi de mănuși, 1.000 de măști și 100 de viziere personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite