Edilul Dumitru Ursu i-a nominalizat pe cei cinci angajați din primărie pe care orăvițenii ce nu respectă legea nu ar vrea să-i întâlnească

 

Prin dispoziție a edilului-șef al Oraviței, la începutul acestei săptămâni au fost desemnați agenții constatatori din cadrul Serviciului Urbanism și Amenajarea Teritoriului, aflat în aparatul de specialitate al primarului orașului.

 

Dispoziția a fost emisă de primarul Dumitru Ursu în baza referatului de specialitate întocmit de Constantin Coman, șeful Serviciului Urbanism și Amenajarea Teritoriului (SUAT), prin care se solicita desemnarea unor agenți constatatori pentru punerea în aplicare a sancțiunilor aferente compartimentelor specifice.

 

Astfel, începând din data de 17 mai 2021, prin dispoziție a primarului Ursu, cei cinci agenți constatatori din cadrul SUAT sunt următorii: cons. Roxana Junc – Compartiment Amenajare Teritoriu, insp. Cătălin Daniel Bogdan – Protecția Mediului, ing. Flavius Hernea – Domeniul Public-Privat, insp. Nicolae Moșoarcă – Protecție Civilă, referent Tiberius Sebastian Petrișor Ungurean – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

 

Pentru cetățenii Oraviței cel mai indicat ar fi să nu aibă de-a face cu niciunul dintre cei cinci angajați ai Primăriei, în calitatea acestora de agenți constatatori. Asta dacă nu cumva există și persoane cărora le face plăcere să contribuie la bugetul orașului prin plata unor amenzi.

 

Sursă foto: expressdebanat.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available