Este atinsă încă o culme a compromisului politic: În curând, subprefect PMP în Caraș-Severin!

Despre iminenta schimbare a Florenței Albu din funcția de prefect cu liberalul Cristian Gâfu resita.ro a mai scris, chiar în premieră. Ce nu știați până acum este că descăunarea primei doamne a județului va fi compensată cu instalarea pe al doilea scaun din prefectură tot a unei doamne. Însă nu tehnocrate, ci de sorginte PMP-istă!

Cărțile ar fi fost făcute – potrivit surselor noastre care nu obișnuiesc să greșească – pentru Adriana Elena Sărăor (foto), cea care în 2016 a candidat din partea PMP pentru funcția de primar al comunei Fîrliug. A pierdut atunci alegerile în fața pesedistului (fost pedelist) Ioan Borduz. Fost secretar al comunei, Adriana Sărăor scrie pe pagina sa de Facebook că lucrează în Primăria Fîrliug și că a studiat Finanțe-Contabilitate la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Europene Drăgan din Lugoj și Master-Managementul Administrației Publice la Universitatea Eftimie Murgu Reșița.

Dacă această numire în funcția de subprefect de Caraș-Severin chiar va avea loc, nu e de mirare de ce tot mai mulți liberali consideră că alegerile parlamentare anticipate sunt o necesitate. Pentru a-și asigura susținerea în Parlament, PNL s-a văzut deci nevoit să cedeze funcții importante în instituțiile deconcentrate. În Caraș-Severin, una dintre beneficiare ar fi așadar tocmai filiala județeană de partid condusă de Ionuț Popovici. Adică de pemepistul care nu doar că l-a susținut pe omul lui Ion Mocioalcă la alegerile pentru președinția Consiliului Județean, în detrimentul liberalului Marcel Vela, ci chiar este posibil să-l mai voteze o dată și în 2020, dacă va fi cazul, pe același Silviu Hurduzeu, în pofida înțelegerilor PNL-PMP de la centru.

Sursă foto: FB Adriana Elena Sărăor

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite