Este mare nevoie de medici la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Unitatea medicală a scos la concurs 20 de posturi

Acesta este al doilea concurs pe care Spitalul Județean de Urgență Reșița îl organizează de la începutul anului pentru ocuparea unor posturi de medici pe secții care se confruntă cu deficit de specialiști.

După ce, în luna februarie, a scos la concurs 12 posturi de medici pentru secțiile Anestezie Terapie Intensivă și Boli Infecțioase și pentru Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD, Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa anunță acum că are nevoie de medici primari, specialiști sau rezidenți și pe alte secții. În total, este vorba despre 20 de posturi libere la secțiile Cardiologie, Psihiatrie, Medicină Internă, Ortopedie și Chirurgie, la compartimentele ORL și TBC, la Laboratorul de radiologie, la serviciul care gestionează infecțiile nosocomiale, precum și la Centrul de Sănătate Multifuncțional din Bozovici. Toate posturile sunt cu normă întreagă.

Astfel, cele mai multe posturi disponibile sunt la Cardiologie: un post de medic specialist și două posturi de medic rezident ultimul an, și la Laboratorul Radiologie Imagistică Medicală: trei posturi de medic specialist. La alte trei secții, Ortopedie, Psihiatrie și Pneumologie – Compartiment TBC, este nevoie de câte doi medici specialiști. La secțiile Medicină Internă II și Chirurgie este scos la concurs câte un post de medic primar, cu precizarea că la Chirurgie este vorba despre un post temporar vacant pe o perioadă determinată de trei ani. Tot câte un post, dar de medic specialist, este scos la concurs și pentru Compartimentul ORL și pentru  Serviciul de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale – medic epidemiolog.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional amenajat în incinta fostului spital din Bozovici, aflat în subordinea Spitalului Județean de Urgență, sunt scoase la concurs patru posturi de medic specialist: două la Cabinetul de medicină internă și două la Cabinetul de chirurgie generală.

Medicii interesați își pot depune dosarele de înscriere până în data de 9 aprilie, ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare (R.U.N.O.S.), situat în incinta Staționarului 1 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Anunțul a fost publicat în revista „Viața medicală” pe 26 martie, concursul urmând să fie organizat în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la această dată.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available