Eveniment inedit la Reșița – Tur ghidat cu bicicletele în lumea artei urbane

 

„AlerGând cu bicicleta după artă urbană”. Sub acest generic, organizatorii evenimentului „AlerGând la pădure” propun, pentru duminică, 29 octombrie, un eveniment inedit: un tur ghidat pentru descoperirea picturilor murale din Reșița.

 

Iubitorii de artă și pasionații de ciclism sunt așteptați, duminică, 29 octombrie, ora 11.00, în fața Primăriei Reșița, pentru a porni într-o aventură culturală pe două roți: Tur ghidat cu bicicletele în lumea artei urbane, în cadrul evenimentului AlerGând cu bicicleta după artă urbană.

 

„Vom explora împreună frumusețea orașului nostru și vom descoperi picturile murale ale Reșiței, într-un tur ghidat de către experți locali în artă și ciclism. Participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște alți iubitori de artă urbană și bicicliști și vor avea momente faine de fotografiat, într-o zi plină de artă și aventură pe două roți”, promit organizatorii – Fundația Comunitară Banatul Montan.

 

Pentru acest eveniment, serviciul de bike-sharing al Primăriei Reșița va fi disponibil gratuit. „Vă încurajăm cu entuziasm să utilizați bicicletele disponibile. Vă rugăm să vă anunțați prezența (în eveniment pe facebook), pentru a ne asigura că sunt suficiente biciclete disponibile. Vă rugăm să respectați regulile de circulație și să aveți grijă de siguranța voastră și a celor din jur. Echipamentul de protecție, cum ar fi cască și lumină pe bicicletă, este recomandat”, au mai transmis organizatorii.

 

 

Sursă foto: Petre Dalea

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite