Exemple de solidaritate la Reșița: Tot mai mulți tineri se oferă să le facă bătrânilor nevoiași cumpărăturile!

Primăria Reșița, prin Direcția de Asistență Socială, împreună cu Asociația ATOR Banatul de Munte vin în ajutorul persoanelor vârstnice din municipiu, al celor care au mare nevoie de sprijin în această perioadă grea pentru toți.

„Împreună cu voluntarii Asociației Tineretului Ortodox Român (ATOR) Banatul de Munte, vom oferi sprijinul persoanelor vârstnice și a celor mai vulnerabile și mai amenințate de îmbolnăvire, care necesită, pentru siguranța și sănătatea acestora și a celor din jur, să rămână în căminele lor.

Pentru deplasări la farmacie sau pentru a vă face aprovizionarea, vă ajutăm noi. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numerele de telefon: 0726.561.449 – Anita Radics, 0745.337.269 – Nicoleta Imbrescu”, este anunțul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița.

Ieri, 17 martie, prima echipă de voluntari ai ATOR Banatul de Munte, implicați în această acțiune caritabilă, denumită „Mâinile bucuriei”, au ajuns la ușile primelor două persoane vârstnice pe care au încercat să le ajute, mergând la cumpărături în locul lor. „Mulțumim pentru încredere și suport! Suntem încă aici pentru cei care au nevoie de ajutor!”, transmit reprezentanții ATOR și cei ai Centrului de Tineret Moniom, care ne-au trimis și câteva fotografii sugestive.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite