Expoziția „Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie” coboară în stradă

 

După vernisajul găzduit la începutul lunii de Muzeul Banatului Montan din Reșița, expoziția „Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie”, ce cuprinde fotografii realizate anul acesta în uzinele reșițene, va fi prezentată publicului larg în locații neconvenționale din oraș.   

 

În perioada 20 iunie-15 august, expoziția „Foc Nestins. Azi la 250 de ani de industrie” a cursanților clasei de Artă Fotografică a Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița coboară în stradă pentru publicul larg, anunță Daniel Pușcău, coordonatorul clasei. Expoziția va fi prezentată în Centrul Civic, pe bulevardul de la Complexul Hehn, pe aleea pietonală Bielefeld și în Parcul Tricolorului, după următorul program:

 

20 iulie-25 iulie – Centrul Civic, la Palatul Cultural;

26 iulie-1 august – Complexul Hehn;

2 august-8 august – Aleea Pietonală Bielefeld;

9 august-15 august – Parcul Tricolorului.

 

 

Reșițenii vor avea, astfel, ocazia să vadă 44 de imagini inedite surprinse în halele de producție ale UCMR și TMK și la centrala hidroelectrică Grebla, de către cursanții clasei de Artă Fotografică: Alin Daniel Bugariu, Dariana Armanca, Denis Elchescu, Ioana Bănică, Doru Bănică, Denis Țară, Oana Florea, Diana Ciorbă, Karina Tincul, Victor Ghițescu, David Ghilea, Doru Goșnea, Simona Hurduzeu, Răzvan Ciuvelic și Petru Dragomir.

 

Expoziția face parte din agenda Reșița 250 și este organizată de Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” și Primăria Reșița.

 

 

Sursă foto: Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available