Fără restricții de circulație pentru participanții la slujbele religioase din Noaptea de Înviere

 

Restricțiile de circulație cauzate de pandemia de COVID-19 nu se aplică în Noaptea de Înviere pentru persoanele care participă la slujbele religioase, informează Instituția Prefectului Caraș-Severin.

 

În perioada 1 mai-2 mai 2021, în intervalul orar 20:00-5:00, în toate localităţile din județul Caraș-Severin este permisă circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase, în condițiile respectării măsurilor de distanțare fizică și purtarea măștii, conform Hotărârii Guvernului nr. 432 din 8 aprilie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Cu acest prilej, Instituția Prefectului Caraș-Severin face „apel la cetățenii județului Caraș-Severin de a conștientiza importanța respectării regulilor sociale privind distanțarea fizică și purtarea măștii, ca măsuri absolut necesare în vederea prevenirii și limitării infecției cu virusul Covid-19”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite