Felicitat de MAI pentru că a fost polițist și în timpul liber

Un polițist reșițean a ajuns „vedetă” pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne după ce, în timpul său liber, a intervenit prompt pentru prinderea unui hoț, chiar în Centrul Civic al Reșiței.

„Colegul nostru, inspector principal Mădălin Cojocărete, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în timp ce se afla în timpul liber, cu autoturismul personal, împreună cu prietena lui, în centrul municipiului Reșița, a observat un bărbat alergând, iar în urma bărbatului o doamnă urmărindu-l și gesticulând agitată.

Fără să stea pe gânduri, colegul nostru  a pornit în urmărirea bărbatului, reușind în scurt timp sa îl prindă și să îl  imobilizeze.

Flerul de polițist de investigații criminale nu l-a înșelat nici de această dată pe Mădălin, astfel că asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil pe care a recunoscut că tocmai îl smulsese din mâna unei doamne care se afla în stația de autobuz.

Cu ajutorul prietenei lui, colegul nostru a chemat în sprijin, un echipaj de poliție de la Poliția municipiului Reșița, care l-a încătușat și condus la sediu, pe bărbatul surprins in fragrant delict, în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița”, ne-a transmis inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, detaliind pentru ce a fost felicitat public polițistul reșițean.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available