Femeie luată la bătaie într-o agenție de pariuri sportive [VIDEO]

Duminică, 7 martie 2021, o femeie a sesizat Poliția Orașului Anina cu privire la faptul că aceasta a fost lovită de un bărbat în incinta unei agenții de pariuri sportive de pe raza orașului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, ar fi agresat-o fizic pe victimă, lovind-o cu pumnii, cu picioarele și cu un obiect de mobilier. Victima, în vârstă de 33 de ani, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și tragerii la răspundere penală a persoanei vătămate. De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări cu privire la modul de acțiune al polițiștilor în acest caz.

Pe pagina de Youtube Vocea Timișului a apărut și o filmare cu scandalul din agenția de pariuri:

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite