„Festivalul Focului”, reprogramat de Primăria Reșița din cauza… festivalului ploii

 

Vremea capricioasă a dat peste cap planurile organizatorilor evenimentului „Festivalul Focului”, programat a se desfășura în acest weekend în Centrul Civic al Reșiței.

 

Seria evenimentelor dedicate aniversării a 250 de ani de industrie la Reșița avea programat în weekendul 17-18 iulie, de la ora 21, un spectacol de excepție. Deși a debutat aseară la ora stabilită, „Festivalul Focului” s-a confruntat în cele din urmă cu o concurență căreia cu greu i-a făcut față: festivalul averselor de ploaie. Oricât au încercat artiștii să-și ducă reprezentațiile până la capăt, cei care nu au făcut față condițiilor vitrege s-au dovedit a fi spectatorii. Din aceste considerente, și ținând cont de prognoza meteo, Primăria Reșița a luat decizia reprogramării spectacolului.

 

CITEȘTE ȘI: Reșița 250. „Festivalul Focului” – un spectacol-eveniment, un moment artistic 100% unic

„Festivalul Focului a debutat ieri. Din păcate, ploaia a făcut că programul să nu se poată desfășura în cele mai bune condiții. Pentru că și astăzi vremea se anunță capricioasă, am hotărât să reprogramăm întreg evenimentul. Astfel, ne revedem în 31 iulie și 1 august, în Centrul Civic, pentru a continua sărbătoarea focului”, a anunțat în urmă cu câteva momente Primăria Reșița.

 

 

Sursă foto: Daniel Pușcău și Diana Ciordea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available