Reșița 250. „Festivalul Focului” – un spectacol-eveniment, un moment artistic 100% unic

 

Seria evenimentelor dedicate aniversării a 250 de ani de industrie la Reșița programează în weekendul 17-18 iulie, de la ora 21, un altfel de spectacol, un altfel de eveniment: „Festivalul Focului”.

 

Centrul Civic al Reșiței va fi, două seri la rând, locul de desfășurare a unui spectacol-eveniment dedicat „Cetății de foc”, acum, în anul sărbătoririi unui sfert de mileniu de industrie pe aceste meleaguri.

 

„Continuăm seria evenimentelor #Reșița250 cu «Festivalul Focului», un eveniment dedicat Reșiței industriale!

În acest weekend, sâmbătă și duminică, Centrul Civic devine scena unde împreună vom călători în timp, în vremurile în care furnalele mocneau, iar viața din Reșița se definea prin «lupta» zilnică cu focul.

«Festivalul focului» îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, completat de jonglerii cu foc, acrobații ce îți taie respirația și recuzite spectaculoase. Un adevărat spectacol de lumină, culoare și mișcare, ce aduce în prim-plan peisajul «Cetății de foc» și ne va încânta prin unicitatea momentelor artistice puse în scenă de coregraful Mario Grosu, îndrăzneala acrobațiilor lui Flaviu Cernescu, momentele actoricești oferite de Dan Mirea și spectacolul de foc executat de Amor Flammis – teatrul pirotehnic de la Timișoara.

Vă invităm să luați parte la un moment artistic 100% unic. «Festivalul Focului», un altfel de spectacol, un altfel de eveniment.” – acesta este anunțul-invitație făcut astăzi de Primăria Municipiului Reșița.

 

UPDATE, 18 iulie, ora 16.15

„Festivalul Focului”, reprogramat de Primăria Reșița din cauza… festivalului ploii

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available