Fetiță de trei ani – grav rănită într-un accident provocat de un bărbat fără permis de conducere. Acesta a fost plasat sub control judiciar

 

Accidentul a avut loc pe raza comunei Dognecea, luni, 8 mai. După ce a acroșat fetița cu un motociclu, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat de polițiști în cursul aceleiași zile.

 

O fetiță în vârstă de trei ani a ajuns, luni, 8 mai, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, pentru îngrijiri medicale, după ce a fost lovită, pe o stradă din comuna Dognecea, de un motociclu neînmatriculat. Întrucât rănile suferite au fost grave, minora a rămas internată. În cursul aceleiași zile, bărbatul care a lovit-o și care a părăsit locul accidentului a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani care nu deține permis de conducere.

 

„Imediat după ce a fost identificat, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest test, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a fost reținut marți, de polițiștii de la Poliția Orașului Bocșa, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz și instanței de judecată, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Amintim că tot în Dognecea a avut loc recent un incident în circumstanțe asemănătoare, un minor fiind lovit de un autovehicul condus de un tânăr din localitate care nu avea permis de conducere și care a fugit de la locul faptei, dar în scurt timp a fost depistat de poliție.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite