Florin Călinescu: „Voi veni și la Reșița”

Liderul Partidului Verde, Florin Călinescu, a fost nu demult la Timișoara, prilej cu care a trecut în revistă toate organizațiile locale din vestul țării.

Acesta a spus că, pentru Partidul Verde, organizațiile din județele „Iași, Dolj, Caraș-Severin și Timiș sunt cele mai bune organizații ale partidului” și spune că, până la alegerile locale, cu siguranță va reuși să ajungă în fiecare județ dintre acestea, pentru a susține candidații la alegerile locale.

Călinescu spune că partidul său nu este avantajat de alegeri anticipate și că, acolo unde organizația locală vrea, are libertatea de a încheia orice fel de alianță pentru alegerile locale. „Garantez independență și libertate absolută, Partidul Verde nu va trimite de la București nici măcar vreo sugestie, darămite vreun nume de candidat”, a spus Călinescu.

Cât privește alegerile generale, dacă vor fi anticipate, Călinescu spune că va pregăti un scrutin intern în partid pentru a afla dacă membrii doresc o „listă Verde” pentru generale, dar „trebuie să produceți o listă cu oameni integri”.

Referitor la planurile de guvernare, Călinescu spune că nu e cazul promisiunilor-fluviu, ci trebuie venit cu câteva puncte clare. „Mai întâi oprim defrișările! Apoi dăm o lege pentru imprescriptibilitatea fraudelor fiscale”, a spus Florin Călinescu la Timișoara.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite